Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ληστεία μετά φόνου στα Άνω Λιόσια


Αιματηρή ληστεία με θύμα έναν 45χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου έγινε στη 1.30 τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια.


Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος και ακολούθησε κυνηγητό με την Αστυνομία...
Το θύμα, ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αντιστάθηκε και πυροβόλησε κατά των δραστών με κυνηγετικό όπλο μία φορά. Οι ληστές αντέδρασαν και τον πυροβόλησαν 9 φορές με καλάσνικοφ και πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο Golf μπλε χρώματος, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, αργότερα ήταν κλεμμένο. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση της αστυνομίας. Το όχημα εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες και καταδιώχθηκε από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ.. Οι δράστες όμως κατάφεραν να διαφύγουν και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στην οδό Μενελάου στο Ίλιον.

Η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίστηκε μέχρι πριν από λίγη ώρα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στον τόπο του εγκλήματος, εκτός από το όπλο του θύματος, βρέθηκαν 9 κάλυκες από καλάσνικοφ και τρεις βολίδες πιστολιού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ληστεία, γιατί λείπουν χρήματα από το περίπτερο, ενώ επίσης βρέθηκαν σκορπισμένες κάρτες κινητής τηλεφωνίας και μία κούτα τσιγάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου