Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις οι δράστες του παραλίγο φονικού


Συνέχεια ερευνών για τους δράστες της παραλίγο τραγωδίας στην περιοχή των Τριών Μοναστηριών Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας, οπότε και λίγο έλειψε να τραυματιστούν θανάσιμα δύο μαθητές Λυκείου.


Τρία εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για το περιστατικό, καθώς από την έρευνα προέκυψε η συμμετοχή στο περιστατικό ακόμα δύο Ελλήνων, ηλικίας 25 και 23 ετών. Σε βάρος πλέον και των τριών δραστών, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Ρεθύμνου, για απόπειρα - συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία...

«Μαϊμού» αστυνομικό αναζητούν οι Αρχές στην Κόρινθο


Έναν νεαρό 24χρονο άνδρα αναζητεί η Ασφάλεια Κορίνθου για αντιποίηση αρχής και απάτη.


Σύμφωνα με καταγγελίες, ο νεαρός προσποιείται τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και φορώντας στολή αστυνομικού παρουσιάζεται σε ανυποψίαστους πολίτες κι εκμεταλλευόμενος την ψευδεπίγραφη ιδιότητα του αστυνομικού, τους πείθει ότι θα τους προμηθεύσει με διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες δήθεν έχουν κατασχεθεί, με κόστος μικρότερο από το πραγματικό, και με τον τρόπο αυτό αποσπά διάφορα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Κορινθίας, έχουν αναφερθεί δύο περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα, στο Δέλτα Κορίνθου σε κατάστημα και στην Κόρινθο σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο 24χρονος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από φωτογραφικό υλικό που υποδείχθηκε από τα θύματά του.

Η Ασφάλεια Κορίνθου εφιστά την προσοχή στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, ώστε να μην πέσουν θύμα παρόμοιας περίπτωσης.

Ληστεία μετά φόνου στα Άνω Λιόσια


Αιματηρή ληστεία με θύμα έναν 45χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου έγινε στη 1.30 τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια.


Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος και ακολούθησε κυνηγητό με την Αστυνομία...