Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Απατεώνες παρίσταναν τους αστυνομικούς

Ειδικότερα, δύο 30χρονοι και ένας 23χρονος, που συνελήφθησαν, καθώς και ένας 24χρονος και ένας 33χρονος που διαφεύγουν της σύλληψης, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και προσπορίζονταν διάφορα χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα ότι θα τους προμήθευαν με διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, σε τιμές ευκαιρίας.

Κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Νοεμβρίου 2010 έως 05 Φεβρουαρίου 2011 έχουν αναφερθεί έξι παρόμοιες περιπτώσεις, οι οποίες και εξιχνιάστηκαν, σε Αττική, Βόλο, Λάρισα και Κόρινθο όπου οι παθόντες αναγνώρισαν με απόλυτη βεβαιότητα τον έναν εκ των συλληφθέντων και τον 24χρονο μη συλληφθέντα ως δράστες. 

Συλλήψεις στην Κρήτη για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας

Δύο άνδρες, ένας 32χρονος και ένας 58χρονος, συνελήφθηκαν στο Ηράκλειο, έπειτα από καταγγελίες των συζύγων τους για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο πρώτος καταγγέλθηκε από την 40χρονη σύντροφό του ότι την εξύβρισε, ενώ ο 58χρονος συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία της 52χρονης συζύγου του για σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

Συνελήφθη αντιεξουσιαστής με ΤΟΚΑΡΕΦ και αλεξίσφαιρο στον Άγιο Παντελεήμονα!

Συνελήφθη προχθές 38χρονος αντιεξουσιααστής στον Αγιο Παντελεήμονα, γιατί είχε στην κατοχή του δύο πιστόλια... 

Συνελήφθη νεαρός αλλοδαπός με κοκαΐνη στη Χίο

Συνελήφθη σήμερα στις 03:25, στο λιμάνι της Χίου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 23χρονος αλλοδαπός, κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του, επιμελώς συσκευασμένες και τοποθετημένες σε βερνίκι παπουτσιών, τρεις πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν όπως ανακοίνωσαν οι αρχές συνολικά 28 γραμμάρια κοκαΐνη.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.